Αραχωβίτης: Ο Βορίδης νοιάζεται μόνο για να σώσει τα προσχήματα!

0 9

Τα προσχήματα ενδιέφεραν τον Μάκη Βορίδη κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα. Προτίμησε την «αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση», αλλά απέφυγε να ασχοληθεί με την ουσία.

Το σχόλιο αυτό προέρχεται από τον Σταύρο Αραχωβίτη, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσθέτει ότι «το σύνολο δε σχεδόν των ομιλητών ασχολήθηκαν με άλλα θέματα, περισσότερο τοπικά, παρά με το ίδιο το νομοσχέδιο».

Ο κ. Αραχωβίτης χαρακτήρισε «για γέλια και για κλάματα την προσπάθεια απολογισμού». «Επένδυσαν στη βραχεία μνήμη των πολιτών, εστιάζοντας μόνο στο τι δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια και αποκρύπτοντας το τι πραγματικά και σε ποια κατάσταση ήταν η χώρα όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποια κατάσταση τούς παραδόθηκε στη συνέχεια».

Ο τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι η ΝΔ και οι ομιλητές επί του νομοσχεδίου, «οικειοποιήθηκαν το έργο που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση και ωρίμανσε επί των ημερών τους. Οι πρωτοβουλίες που ανήκουν αμιγώς στη σημερινή Κυβέρνηση, είτε εξυπηρετούν ομάδες συμφερόντων, είτε ευθέως στρέφονται σε βάρος της πλειοψηφίας των αγροτών, είτε είναι αδιάφορες, στην καλύτερη περίπτωση.

Ωστόσο, στον αγροτικό κόσμο τα προβλήματα, ειδικά μετά την εκδήλωση της πανδημίας εντείνονται, και απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More