AVE: Tι αποφάσισε η ΓΣ για τα ψυχαγωγικά πάρκα

Μαρία Μπακοπούλου

29 Μαρτίου 2021, 1:49 μμ
Share

Και με τη… βούλα ενέκριναν οι μέτοχοι της εισηγμένης τη διάσπαση με απόσχιση του κλάδου εκμετάλλευσης ψυχαγωγικών πάρκων και λούνα-παρκ της εταιρίας και απορρόφησή του από την εταιρεία με την επωνυμία “FUNTASTIC LAND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.” στην έκτακτη Γενική Συνέλευση τους στις 26 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει στις 15 Φεβρουαρίου την οριστική απόσχιση τονίζοντας ότι η ολοκλήρωσή της τελεί υπό την αίρεση των απαιτούμενων, σύμφωνα με τον νόμο, εγκρίσεων από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, καθώς και της λήψης των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι το Allou Fan Park στο Ρέντη, είχε μόνο 4% επίδραση στα οικονομικά μεγέθη του ομίλου, ήταν πλέον κάτι που δεν ήταν συμβατό με τον νέο προσανατολισμό της εταιρίας, οπότε και τους τελευταίους μήνες, υπήρχε έντονα η συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη για την αποσύνδεσή του από τον όμιλο.

Την ίδια στιγμή, είναι χαρακτηριστικό ότι σε διαδικτυακή εκδήλωση για τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων της AVE πριν από λίγο καιρό, εκφράστηκε μεν ικανοποίηση, αναφέρθηκε, ωστόσο, ότι υπήρξε πτώση σε επιμέρους κλάδους κατά τη διάρκεια του lockdown.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές