fbpx

Coca-Cola 3E: Σε δοκιμασία οι στηρίξεις

0 253

Μια αθώα διορθωτική υποχώρηση των τιμών τείνει να εξελιχτεί, λόγω των διεθνών αρνητικών συγκυριών, σε μια προσπάθεια ακύρωσης της πρόσφατης δυναμικής κίνησης, που οδηγεί τον τίτλο σε υψηλότερα επίπεδα.

Στηρίξεις: 29,30 – 28,65
Αντιστάσεις: 30,70 – 31,48

ΘΕΤΙΚΟ
Το πεδίο στήριξης που ορίζεται από την πλευρά Ε του καναλιού ΕΖ και την ζώνη 29,30 – 28,65, όπως επισημαίνεται με το κόκκινο βέλος, αναμένεται να δεχθεί μια πιο ισχυρή πτωτική επίθεση και την οποία θα πρέπει να αποκρούσει, προκειμένου να διατηρηθούν σε ισχύ οι συνθήκες ανόδου. Η επαναφορά των κλεισιμάτων υψηλότερα του 31,48 θα φέρει σε απόσταση βολής την περιοχή του 32,86 (οριζόντια ευθεία Κ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Η παρατεταμένη αδυναμία υπέρβασης του 30,70 σε συνδυασμό με την καθοδική παραβίαση του παραπάνω πεδίου στήριξης, θα υποβάλλει σε ισχυρή καταπόνηση την πλευρά Α, του μακροχρόνιου καναλιού ΑΒ, καθώς θα έχουν ενισχυθεί σημαντικά οι πτωτικές συνθήκες.

 

VIOHALCO: Διαδικασία ανασύνταξης

Η ενεργοποίηση του διπλού πυθμένα (σημεία 1 και 2) βρήκε το οχυρό που δημιούργησαν οι απανωτές αποτυχημένες προσπάθειες υπέρβασης του 5,14 (πράσινη επισήμανση) και η υποχώρηση που εκδηλώθηκε δεν έχει θέσει σε κίνδυνο καθοριστικά πεδία στήριξης.

Στήριξη: 4,70 – 4,60
Αντίσταση: 4,85 – 4,95

ΘΕΤΙΚΟ
Η ανερχόμενη ροζ ευθεία Α με την ζώνη στήριξης 4,70 – 4,60 (κόκκινο βέλος) δημιουργώντας ένα τοίχο προστασίας, θα αποτρέψουν την κίνηση της διακύμανσης σε χαμηλότερα επίπεδα. Η εδραίωση των κλεισιμάτων υπεράνω αυτών, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κινηθούν πιο δυναμικά οι τιμές ώστε να κατακτήσουν την περιοχή του 4,95. Η επιτυχημένη υπέρβαση του 5,14 (ευθεία Κ) θα ανοίξει τον δρόμο για την προσέγγιση του 6,20.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Μόνο η καθοδική διάσπαση του 4,60 και της Α αποτελεί κίνδυνο, με αποτέλεσμα η διενέργεια των κλεισιμάτων που θα αρχίσει να διενεργείται κάτω από αυτά, να ενισχύσει την πτωτική διάθεση και να οδηγήσει τις τιμές στο 4,40.

Αποποίηση ευθύνης
Το παρόν άρθρο εκφράζει τις υποκειμενικές απόψεις του γράφοντος για την τάση των αγορών, με βάση τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί. Δεν συνιστά σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή ούτε αποτελεί προτροπή για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή, αγορά, πώληση ή διακράτηση μετοχών, παραγώγων, συμβολαίων επί δεικτών ή άλλων επενδυτικών προϊόντων, που αφορούν την ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη αγορά. Ο αναγνώστης πρέπει να αναγνωρίζει και να αποδέχεται ότι οι πάσης φύσεως επενδυτικές επιλογές στις κεφαλαιαγορές ενέχουν κινδύνους μείωσης ή και απώλειας ακόμη και όλης της αξίας της επένδυσης. Ως εκ τούτου θα πρέπει πάντα να παραμένει επιφυλακτικός απέναντι στις εκάστοτε πληροφορίες και να προβαίνει σε ενδελεχή έρευνα πριν από οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση, γνωρίζοντας ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη, χωρίς να διατηρεί ουδεμία αξίωση απέναντι στον αναλυτή, για την εξέλιξη της όποιας επένδυσής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More