ΔΕΛΤΑ: Χριστούγεννα με «Φροντίδα & Χαμόγελα»

Αίθουσα Σύνταξης

20 Δεκεμβρίου 2019, 1:56 μμ
Share

Κάθε Χριστούγεννα, όπως και όλη τη χρονιά, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της στέκονται με ευαισθησία κοντά στην κοινωνία, προσφέροντας τρόφιμα για την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμούς), δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια.

Τα φετινά Χριστούγεννα,η ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκε σε πλήθος Χριστουγεννιάτικων δράσεων και προσέφερε 200.000 μερίδες τροφίμων, στηρίζοντας αξιόπιστους φορείς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός του Κόσμου, οι Φίλοι του Παιδιού, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η UNESCO Πειραιώς και Νήσων, το ΚΕΘΕΑ Διάβαση, η Τράπεζα Τροφίμων, αλλά και Συλλόγους Πολυτέκνων και πολλές Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ προσέφερε γάλα εβαπορέ για το «Δέντρο από γάλατα» των Γιατρών του Κόσμου στην Θεσσαλονίκη και στήριξε, με προϊόντα που προσφέρθηκαν στα παιδιά, πλήθος Χριστουγεννιάτικων γιορτών σε Σχολεία όλων των βαθμίδων.Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της οργάνωσαν ένα πολύ επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Bazaarμε δώρα και στολίδια, προσφέροντας και εκείνοι στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS!

Η ΔΕΛΤΑ κάθε χρόνο διαθέτει δωρεάν 1.000.000 μερίδες τροφίμων στους συνανθρώπους μας, μέσα από το Κοινωνικό της πρόγραμμα «Φροντίδα και Χαμόγελα». Στο πλαίσιο αυτό καλύπτει καθ’ όλη τη χρονιά τις ανάγκες των 250 παιδιών που διαμένουν στα Παιδικά Χωριά SOS, σε όλη την Ελλάδα, με γάλα και γιαούρτι που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξή τους, αλλά και σχολικά είδη στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Επίσης, προσφέρει το πρωινό των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της ΧΑΝΘ, ενώ δίνει τρόφιμα και σε πολλά σχολεία για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΕΕΚ) για τη λειτουργία εργαστηρίων Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:09 μμ

Νίκος Χαρδαλιάς: Γεύμα εφ’ όλης της ύλης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου

8:34 μμ

Tesla: Το «brand» Έλον Μασκ την εκθέτει σε κινδύνους

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές