Δωρεά στο Γηροκομείο Πειραιώς

Αίθουσα Σύνταξης

20 Σεπτεμβρίου 2021, 4:00 μμ
Share

Μηχάνημα κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης δώρισε η Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα κινησιοθεραπείας και αποκατάστασης δώρισε η Περιφέρεια Αττικής στο Γηροκομείο Πειραιώς, με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών της δομής. Με αφορμή την προσφορά του μηχανήματος ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα το Γηροκομείο Πειραιώς, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σ. Αντωνάκου. Τον κ. Πατούλης υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου Σεραφείμ, μαζί με μέλη του προσωπικού. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Γιατρών, Ιατρός Κ. Κουσκούκης, ο Γ. Γραμματέας του Ινστιτούτου, Ιατρός Α. Πολυδώρου και ο κατασκευαστής του μηχανήματος Ονησίφορος Χατζηονισηφόρου.

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου και του έγινε επίδειξη της λειτουργίας του μηχανήματος, στον ειδικό χώρο όπου έγινε η εγκατάστασή του.

Ο  Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την προσφορά του μηχανήματος, επισημαίνοντας ότι η δυναμική συμπαράστασή του στο έργο του ιδρύματος, το οποίο, όπως ανέφερε, λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια, είναι διαχρονική και ουσιαστική. Παράλληλα εξήρε τη χρησιμότητα του μηχανήματος για όλους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή και αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μία δωρεά που θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου.

Τη βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει το Γηροκομείο Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι για πολλά χρόνια επιτελεί θεάρεστο έργο καθώς παρέχει στέγη και φροντίδα σε ευάλωτα άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας, διατύπωσε ο κ. Πατούλης και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο, τους συνεργάτες του, το διοικητικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του. «Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος αποτελεί μία έμπρακτη ένδειξη της προτεραιότητας που δίνουμε ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στη στήριξη κοινωνικών δομών όπως είναι το Γηροκομείο Πειραιώς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων ηλικιωμένων συμπολιτών μας και να προσπαθούμε, με πράξεις και όχι με λόγια να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους».

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

9:04 πμ

Κρίσιμες ώρες για 3χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ζεφύρι

8:53 πμ

Έβδομος θάνατος κρατούμενου στον Άγιο Στέφανο Πατρών

8:46 πμ

Αιματηρό ξημέρωμα στη Γάζα με νέες ισραηλινές επιδρομές

8:38 πμ

Το ΣΕΦ μίλησε πρώτο: 1-0 και συνεχίζουμε

8:23 πμ

Στις… σφίξεις αναλαμβάνει ο Αλαφούζος

8:14 πμ

Το Mrdia shop δεν τα κατάφερε με την σαλάτα της Μπάρμπα Στάθης λόγω λιστέριας!

8:08 πμ

Με βροχές και τοπικές καταιγίδες η Πέμπτη – Υποχωρεί η θερμοκρασία

8:02 πμ

Eκτός επιτήρησης, εντός κοροϊδίας

8:01 πμ

Σας έχουν χαζέψει τα κομπιούτερς και οι αριθμοί

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές