Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Κύριο αίτημα το κλίμα ασφάλειας στην πρωτεύουσα

Αίθουσα Σύνταξης

6 Μαρτίου 2019, 3:24 μμ
Share

«Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα». Αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών στον νέο Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, κατά τη συνάντηση που είχαν χθες στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑ, ο πρόεδρος Σταύρος Καφούνης αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην Αθήνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε ο ΕΣΑ σε εκατοντάδες μέλη του, η οποία ανέδειξε το θέμα στην κορυφή των μη οικονομικών θεμάτων.

Ειδική μνεία έγινε, επίσης, για το παραεμπόριο, τους βανδαλισμούς, τις μικρό-κλοπές, τα τοξικοεξαρτημένα άτομα, στοιχεία που δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για την αγορά.

Από την πλευρά του, ο Ταξίαρχος έδειξε μεγάλη κατανόηση και διάθεση για συνεργασία, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και συμφωνήθηκε η άμεση σύγκληση κοινής σύσκεψης στην έδρα του ΕΣΑ, με στελέχη της αστυνομίας που επιχειρούν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και μελών του ΕΣΑ, ώστε να δημιουργηθεί ένας μόνιμος αποδοτικός δίαυλος επικοινωνίας.

Ο κ. Καφούνης μετέφερε στον Ταξίαρχο την απόλυτη εμπιστοσύνη του εμπορικού κόσμου στις ικανότητες της αστυνομίας, αρκεί όλοι να σταθούν στο πλευρό της και να την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:09 μμ

Νίκος Χαρδαλιάς: Γεύμα εφ’ όλης της ύλης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου

8:34 μμ

Tesla: Το «brand» Έλον Μασκ την εκθέτει σε κινδύνους

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές