Εμβολιασμένοι: Παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Δημήτρης Δοντάς

4 Νοεμβρίου 2021, 7:30 πμ
Share

Αν, τελικά, υιοθετηθούν τα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν στους εμβολιασμένους, τότε οι τελευταίοι -μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων- θα πρέπει να νιώθουν ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Θα πρέπει να νιώθουν ηλίθιοι.

Εδώ και κάποιες ώρες, λοιπόν, έχει αρχίσει να εξυφαίνεται το σχέδιο της κυβέρνησης να έχει ημερομηνία λήξης το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ουσιαστικά αυτό δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική αναφορά. Αλλά και αν ακόμη έχει έστω και το παραμικρό επιστημονικό υπόβαθρο, ποιος θα είναι αυτός που θα το πιστέψει, όταν από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση μόνο ψέματα ακούς και μαθαίνεις.

Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα γίνει -που θα γίνει- κάτι τέτοιο, είναι για να δείξει η κυβέρνηση ότι κάτι κάνει.

Αφού έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ παταγωδώς να πείσει τον έναν στους δύο Έλληνες να πάει να εμβολιαστεί, θέλει να κάνει και τρίτη δόση εμβολίου στους εμβολιασμένους.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Χτες, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας, σε συνομιλία με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ρωτήθηκε για επέκταση των τεστ και σε εμβολιασμένους.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά κρύφθηκε πίσω από την… εισήγηση των ειδικών. Όπου ειδικοί, μη φανταστεί κανείς ότι είναι οι επιστήμονες.

Όχι.

Μιλάμε για τον ίδιο, τον Άδωνη, τον Θανασάκη τον… πολιτευόμενο, τον ανοιχτοχέρη -με τα λεφτά του ελληνικού λαού- Στ. Πέτσα και τα λιμά του Σημίτη στο Μαξίμου.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

12:12 μμ

Επιχείρηση διάσωσης για 34 μετανάστες νότια της Κρήτης

12:05 μμ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το AKTOR4TheFuture, το μεγαλύτερο εταιρικό πρόγραμμα υποτροφιών στην Ελλάδα

11:57 πμ

Η ιστορική φανέλα του Πελέ από το Μουντιάλ του 1958 βγαίνει σε δημοπρασία με εκτίμηση άνω των 6 εκατ. δολαρίων

11:51 πμ

Νέα διοικητική σύνθεση στη Bally’s Intralot – Πρόεδρος παραμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης

11:47 πμ

Η Ευρώπη επενδύει ολοένα και περισσότερο στα drones για την Ουκρανία

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές