Eπίδομα θέρμανσης: 30 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η πληρωμή δεύτερης δόσης

Αίθουσα Σύνταξης

29 Μαΐου 2025, 5:48 μμ
Share

Μέχρι την Παρασκευή 30 Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταβολή της δεύτερης δόσης για το επίδομα θέρμανσης,το οποίο αφορά σε αγορές καυσίμων που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2024 έως και 31 Μαρτίου 2025.

Η πληρωμή αφορά μόνο αγορές για τις οποίες έχουν εκδοθεί παραστατικά έως τις 15 Απριλίου 2025 και έχουν υποβληθεί τα σχετικά στοιχεία στην ΑΑΔΕ έως τις 30 Απριλίου 2025.

Το επίδομα καλύπτει μέχρι και το 50% του συνολικού κόστους αγοράς καυσίμων, ενώ το ελάχιστο ποσό που εγγυάται το κράτος για κάθε δικαιούχο ανέρχεται σε 100 ευρώ.

Σημαντικά μεγαλύτερα θα είναι όμως τα ποσά που θα δοθούν στους δικαιούχους που μένουν σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, όπως η Φλώρινα και τα ορεινά χωριά της Ηπείρου.

Σημειώνεται πως, έως τις 30 Ιουλίου 2025 θα καταβληθεί το υπόλοιπο του επιδόματος για αγορές που αφορούν καταναλώσεις από 1η Οκτωβρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025 και των οποίων τα παραστατικά έχουν εκδοθεί έως την 30η Ιουνίου 2025 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Ιουλίου 2025.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές