Eurolife: Καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων

Αίθουσα Σύνταξης

5 Σεπτεμβρίου 2022, 4:15 μμ
Share

H Eurolife FFH παρουσιάζει το My Business First, ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δίνει στους κατόχους του τη δυνατότητα να το σχεδιάζουν και να το προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους, είτε πρόκειται για ιδιοκτήτες είτε για ενοικιαστές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ως πρόγραμμα, το My Business First, αποτελείται από ένα βασικό πακέτο 14 καλύψεων, όπως πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, έξοδα φύλαξης, απώλεια ενοικίων, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων κ.α., ενώ διαθέτει και έξι πακέτα προαιρετικών καλύψεων που έρχονται να συμπληρώσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια της εκάστοτε επιχείρησης. Οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα προαιρετικά πακέτα, εφόσον το επιθυμούν, αυξάνοντας την προστασία της επιχείρησής τους απέναντι σε καιρικά φαινόμενα & θραύσεις, τρομοκρατικές ενέργειες & κλοπή, χρηματικές απώλειες, σεισμό και λοιπές καλύψεις περιεχομένου, π.χ. τυχαίες ζημιές ηλεκτρονικών συσκευών, βραχυκυκλώματα ή αλλοιώσεις εμπορευμάτων, ανάλογα με το είδος της επιχείρησής τους. Επιπροσθέτως, ένα από τα έξι προαιρετικά πακέτα παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης και νομική προστασία.

Εκτός από ευελιξία στην επιλογή των καλύψεων, η Eurolife FFH δίνει στους κατόχους του My Business First τη δυνατότητα μηδενικών απαλλαγών σε συγκεκριμένες καλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την αποζημίωση σε ορισμένα περιστατικά, με τον ασφαλισμένο να μην συμμετέχει καθόλου σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν από χιόνι, χαλάζι, καταιγίδες, θύελλες, παγετό, διαρροή νερού από σωληνώσεις, ζημιές σε πινακίδες και φωτεινές επιγραφές, αντικείμενα στην ύπαιθρο, κλοπή από διάρρηξη και ληστεία.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι, μπορούν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους και από απαιτήσεις τρίτων, σε περιπτώσεις απρόοπτων γεγονότων. Εφόσον επιλέξουν τη σχετική κάλυψη, η αστική τους ευθύνη καλύπτεται με διευρυμένα όρια κάλυψης έως €200.000, ενώ την ασφάλειά τους έρχεται να ενισχύσει και η νομική προστασία, προστατεύοντας τα έννομα συμφέροντά τους με όριο μέχρι €3.000.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:09 μμ

Νίκος Χαρδαλιάς: Γεύμα εφ’ όλης της ύλης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου

8:34 μμ

Tesla: Το «brand» Έλον Μασκ την εκθέτει σε κινδύνους

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές