Η χειρότερη κλήρωση για την ΑΕΚ

Αίθουσα Σύνταξης

1 Σεπτεμβρίου 2020, 11:59 πμ
Share
Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε η ΑΕΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως προέκυψε από τη διαδικασία που έγινε στη Νιόν, η Ενωση θα ταξιδέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας, Ζανκτ Γκάλεν, στις 24 Σεπτεμβρίου, σε ένα νοκ-άουτ αγώνα με έπαθλο την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
 
Στο μεταξύ, στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Άρης για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον πρώτα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής Κόλος Κοβαλίβκα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έγινε στη Νιόν, ο νικητής του ζευγαριού των «κιτρίνων» θα αντιμετωπίσει στις 24/9 εκτός έδρας τη Ριέκα, διεκδικώντας μία θέση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
 
Τέλος, τη σουηδική Χάμαρμπι ή την πολωνική Λεχ Πόζναν θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν φυσικά ξεπεράσει νωρίτερα το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού. Η κρητική ομάδα κληρώθηκε να είναι γηπεδούχος (όπως και στον β΄ προκριματικό) σε αυτό το νοκ-άουτ ματς, που θα γίνει στις 24/9 και θα «στείλει» το νικητή στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

 
 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές