Φ. Γεννηματά: Εκτός ψηφοδελτίων όποιος διαφωνεί με το συνέδριο

Αίθουσα Σύνταξης

4 Απριλίου 2019, 2:55 μμ
Share

Αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής εφεξής και ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων εξέπεμψε η Φώφη Γεννηματά στην πολιτική εισήγηση της στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 
Η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με αφορμή την πολιτική απόφαση του 2ου Συνεδρίουμ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε “Βγαίνουμε πολύ πιο δυνατοί απ’ ό τι περιμέναμε, με ουσιαστική πολιτική ενότητα. Ομόφωνα αποφασίσαμε αυτόνομη πορεία με βάση το πρόγραμμα μας” και πρόσθεσε. “Όποιος επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τις ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων”.
 
Επισήμανε ακόμη ότι “Όσο είμαστε δυνατότεροι τόσο μπορούμε να υποχρεώσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι” και υπογράμμισε “Το καλύτερο για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση ευρύτατης δυνατής πλειοψηφίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να πάρει το Κίνημα Αλλαγής την τρίτη διερευνητική εντολή”.
 
Να σημειωθεί ότι η κ. Γεννηματά απέρριψε την πρόταση για συγκρότηση μετώπων, υποστηρίζοντας ότι η λογική “φύγε εσύ – έλα εσύ” στις εθνικές εκλογές, δεν είναι λύση, ενώ ξεκαθάρισε “Λεγόμαστε πλέον Κίνημα Αλλαγής. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τίποτα μόνο με το ΠΑΣΟΚ».
 
Πάντως ενόψει των ευρωεκλογών απέρριψε τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα που έχει δώσει η ΝΔ. καθώς επιμένει στις συντηρητικές επιλογές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. “Ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα, είναι το σύνθημά μας” είπε.
 
Τέλος η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ανακοίνωσε ότι στις 20 Απριλίου θα συνεδριάσει η νεοεκλεγείσα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή Επιτροπή.
 
Α.Μ.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές