Fast Finance: Προς απομόχλευση των τραπεζών

1Voice.gr

8 Φεβρουαρίου 2012, 12:00 πμ
Share

Πιέσεις στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη, διαπιστώνει στην έκθεση «Global Markets Review», για τις διεθνείς εξελίξεις η εταιρεία Fast Finance ΑΕΠΕΥ, ενώ θεωρεί αναπόφευκτη την απομόχλευση σε μέρος του τραπεζικού συστήματος. Πιέσεις στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη, διαπιστώνει στην έκθεση «Global Markets Review», για τις διεθνείς εξελίξεις η εταιρεία Fast Finance ΑΕΠΕΥ, ενώ θεωρεί αναπόφευκτη την απομόχλευση σε μέρος του τραπεζικού συστήματος.

Η έκθεση «Global Markets Review» εκδίδεται κάθε μήνα από την εταιρεία επενδυτικών υπηρεσιών, με στόχο την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις σημαντικότερες διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, καθώς επίσης στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου.

Η ομάδα της Fast Finance επισημαίνουν πως «η απομόχλευση θα πρέπει να γίνει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεαστεί η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας».

Επιπλέον, εκτιμούν ότι «οι ΗΠΑ φαίνεται πως έχουν καλύτερες προοπτικές από την Ευρώπη», ενώ οι αναδυόμενες οικονομίες «θα συνεχίσουν να διατηρούν σχετικά ταχεία ανάπτυξη και να οδηγούν την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα».

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση της Fast Finance

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:51 πμ

Νέα διοικητική σύνθεση στη Bally’s Intralot – Πρόεδρος παραμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης

11:47 πμ

Η Ευρώπη επενδύει ολοένα και περισσότερο στα drones για την Ουκρανία

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές