fbpx

Γαλλία: Οξεία κριτική της αριστεράς στο νέο κυβερνητικό σχήμα

Special forces ride boats along the Senne River with the Eiffel Tower seen in the distance in Paris, France, prior to the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/Andy Wong)

Ο επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ολιβιέ Φορ δήλωσε σήμερα το βράδυ στην πλατφόρμα X ότι η νέα κυβέρνηση του Φρανσουά Μπαϊρού είναι “μια πρόκληση” και κυβέρνηση “ακροδεξιάς”, ενώ η επικεφαλής των οικολόγων Μαρίν Τοντελιέ κατήγγειλε την “αναξιότητα” του Γάλλου πρωθυπουργού, “ο οποίος τίθεται στα χέρια της ακροδεξιάς”, σε δήλωσή της το δίκτυο BFMTV.

Η επικεφαλής των βουλευτών της Ανυπότακτης Γαλλίας (ριζοσπαστική αριστερά) Ματίλντ Πανό, από την πλευρά της, αποδοκίμασε “μια κυβέρνηση γεμάτη από ανθρώπους που καταψηφίστηκαν στην κάλπη και συνέβαλαν στην κατάρρευση της χώρας μας… με την υποστήριξη της Μαρίν Λεπέν και του Εθνικού Συναγερμού (RN, ακροδεξιά)”, καλώντας για άλλη μια φορά σε πρόταση μομφής και ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra