Ο Ολυμπιακός το σήκωσε, 92-85 τη Ρεάλ. Βγαίνεις στην πιάτσα να ρωτήσεις μπασκετανθρώπους να σου πούνε τι έπαιξε φέτος με τη Euroleague.
Και σου λένε όλοι το ίδιο πράγμα. Ότι ο Ολυμπιακός ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος και δίκαια το πήρε. Κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι, μπλε, όλοι το ίδιο πράγμα. Ότι ο Μπαρτζώκας την πήγαινε τρένο την ομάδα όλο τον χρόνο και νίκησε. Μάλιστα. Και με τη διαιτησία τι έπαιξε; Αυτό που έπαιζε πάντα, σου λένε. Μπορεί να δοθεί φάουλ και με το στόμα να φυσήξει ο άλλος και να είναι κανονικό. Δεν βρίσκεις άκρη.
Και επειδή δεν βρίσκεις, ο Γιαννακόπουλος είπε το φοβερό. Και τον Γιόκιτς να παίρναμε, δεν θα κερδίζαμε. Πιο σανό πεθαίνεις. Εδώ ο Ολυμπιακός τον έχει ρεκόρ 11-0 τον Παναθηναϊκό στη Euroleague και ο Ντιμπιτζής λέει θεωρίες για τους άμυαλους. Οι κανονικοί Παναθηναϊκοί δεν τσιμπάνε, όμως.
Για αυτό και με τη Μύκονο ήταν τρεις κι ο κούκος στο ΟΑΚΑ.






































