Η ΑΕΚ συνεχίζει να στηρίζει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ελιάν Σόσα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2028. Ο 22χρονος παίκτης αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα.
Παρότι κατά το παρελθόν ο τότε προπονητής Ματίας Αλμέιδα είχε εξετάσει το ενδεχόμενο αναβάθμισής του, ο Σόσα συμμετείχε κυρίως σε προπονήσεις και περιορισμένες αποστολές, χωρίς ουσιαστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.
Φέτος, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία υπό τον Μάρκο Νίκολιτς, καθώς φαίνεται να μην βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ο προπονητής της Κηφισιάς, Σεμπάστιαν Λέτο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για πιθανή μεταγραφή. Ο ίδιος ο Σόσα φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google#Tags
Super League 2 - ΑΕΚ - Ελιάν Σόσα - Κηφισιά




































