Η CUPRA αποκαλύπτει το όνομα της τελευταίας της δημιουργίας: CUPRA Tindaya

Αίθουσα Σύνταξης

25 Αυγούστου 2025, 3:00 μμ
Share

H CUPRA θα παρουσιάσει στην Έκθεση IAA Mobility 2025 στο Μόναχο το τολμηρό της όραμα για το μέλλον, εξερευνώντας παράλληλα νέες ιδέες. Ένα από τα highlights της μάρκας θα είναι η Παγκόσμια Παρουσίαση του Showcar CUPRA Tindaya στον Ανοιχτό Χώρο (Open Space) στις 8 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 19.30 κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της CUPRA.

Το CUPRA Tindaya πήρε το όνομά του από ένα ηφαιστειακό βουνό, που υψώνεται από το νησί Φουερτεβεντούρα, στον άγριο Ατλαντικό Ωκεανό. Οι χάλκινοι βράχοι του ηχούν την υπογραφή της CUPRA, ενώ η ακατέργαστη μορφή του συνδέεται με τα υλικά και τις υφές της σχεδιαστικής μας γλώσσας.

To Showcar CUPRA Tindaya με την εσωτερική και εξωτερική του σχεδίαση ζωντανεύει μια ριζοσπαστική και απλή ιδέα: «Χωρίς Οδηγούς, Χωρίς CUPRA». Ένα Showcar που προσφέρει τη μέγιστη έκφραση της οδηγοκεντρικότητας, χαρίζοντας παράλληλα μια μοναδική εμπειρία και ενισχύοντας τα συναισθήματα του οδηγού.

Ενσαρκώνοντας το όραμα της μάρκας και τη μελλοντική σχεδιαστική της γλώσσα, το CUPRA Tindaya Showcar αποτελεί την καλύτερη συμβίωση ανθρώπου και μηχανής, όπου οδηγική εμπειρία και συναισθήματα αγγίζουν τον μέγιστο βαθμό.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google
#Tags

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές