Η Ελλάδα χρειάζεται Ντι Πιέτρο και όχι… Τζαβέλλες

Αίθουσα Σύνταξης

28 Απριλίου 2026, 1:44 πμ
Share

Μη χάσετε σήμερα το νέο φύλλο της καθημερινής One Voice. Πρωτοσέλιδο θέμα «Η Ελλάδα χρειάζεται Ντι Πιέτρο και όχι… Τζαβέλλες».

Ο διορισμένος από τον Μητσοτάκη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσβάλλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, καταρρακώνει το κύρος της Δικαιοσύνης και καταλύει τη Δημοκρατία. Δικαστικό «πραξικόπημα» ο Κ. Τζαβέλλας για τις υποκλοπές, λίγο πριν να συνταξιοδοτηθεί.

Διαβάστε ακόμα στην One Voice της Τρίτης 28 Απριλίου:

  • ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: Η Αθήνα δεν πρέπει να γίνει ένα «απέραντο ξενοδοχείο». Η Κεφαλογιάννη… θυμήθηκε ότι είναι υπουργός Τουρισμού για να κάνει αντιπολίτευση στον δήμαρχο.
  • ΤΕΜΠΗ: Κλειστόν (δικαστήριο) λόγω ανακαινίσεως… «Υπάρχει δεδικασμένο. Το Δημόσιο είναι υπεύθυνο για το έγκλημα των Τεμπών», λέει στην One Voice o δικηγόρος Δημήτρης Σκαρίπας.
  • STOXX: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνεται η ουσιαστική πρόοδος που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.
  • ΑΝΑΛΥΣΗ: Πέμπτη βιομηχανική επανάσταση και τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν τον κόσμο. Γράφει στην One Voice o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Μη χάσετε το νέο φύλλο της One Voice που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με πλούσιο ρεπορτάζ. Με 24 έγχρωμες σελίδες, μοντέρνα και ευκολοδιάβαστη σχεδίαση και μόνο με 1,5 ευρώ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές