Η JP Morgan δήλωσε ότι προτίθεται να αποσύρει αγωγή που υπέβαλε στην Αγγλία, η οποία κατηγορούσε τη WeRealize (Χάρης Καρώνης) για πρόθεση παραβίασης των όρων της συμφωνίας των δύο πλευρών για τη Viva,
Οπως γράφει το Law 360, η JP Morgan κατέθεσε στις 30 Απριλίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δήλωση περί πρόθεσης «παραίτησης» από την αξίωσή της, η οποία ισχυριζόταν ότι η WeRealize (ή WRL) σχεδίαζε να παραβιάσει συμφωνία μετόχων βάσει της οποίας οι δύο εταιρείες κατέχουν από κοινού την εταιρεία πληρωμών Viva, εν μέσω παράλληλης δικαστικής διαμάχης στην Ελλάδα.
Ο αμερικανικός όμιλος υποστηρίζει ότι η WRL παρείχε «κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις» στην υπεράσπισή της «αναφορικά με τη μελλοντική της συμπεριφορά». Η αγωγή αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρείας νομικής διαμάχης μεταξύ των δύο εταιρειών σχετικά με το μέλλον της Viva.






































