Όλο και περισσότερο ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό, αν και όχι με τους πιο γοργούς ρυθμούς, καθώς μετά από την οριστική απόρριψη τις προηγούμενες ημέρες από το Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής της Hard Rock International.
Το επόμενο βήμα είναι η σημερινή, όπως όλα δείχνουν, συνεδρίαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για το άνοιγμα της οικονομικής προσφοράς της κοινοπραξίας Mohegan – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Αν όλα προχωρήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, είναι πιθανό το άνοιγμα της οικονομικής προσφοράς και η αξιολόγησής της να ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου.
Είχε προηγηθεί η έναρξη αξιολόγησης της τεχνικής προσφοράς των δύο εταιριών, η οποία βαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, προς το τέλος της.
Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο φθινόπωρο, για να ακολουθήσει στη συνέχεια, η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Δημοσίου και προτιμητέου επενδυτή, η οποία θα πρέπει να τεθεί υπόψιν του Ελεγκτικού Συνεδρίου και, ακολούθως, του ελληνικού κοινοβουλίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με φορείς της αγοράς τα έργα δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν από το πρώτο εξάμηνο του 2021.
Μ.ΜΠ.
Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google#Tags
Hard Rock Entertainment - Mohegan - Ελληνικό - καζίνο - Μητσοτάκης - ΣτΕ



































