Κλοπ και Opel ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Αίθουσα Σύνταξης

13 Ιουνίου 2017, 6:44 μμ
Share

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ και η αυτοκινητοβιομηχανία Opel, συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και ο γερμανός τεχνικός της αγγλικής ομάδας συνεργάζονται από τον Αύγουστο του 2012.

Η διάσημη φίρμα αυτοκινήτων θεωρεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια, που συνεργαζόταν με τον πρώην προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανέλαβε τη Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015, έχει ανοδική πορεία και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από την αρχή της συμφωνίας του με την Opel, έχει πρωταγωνιστήσει σε 17 τηλεοπτικές διαφημίσεις εκτός όλων των άλλων που καλείται να κάνει για λογαριασμό της γερμανικής εταιρίας αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κλοπ βρέθηκε στην έδρα της Opel στο Ρουσελσχάιμ, για να παραλάβει ένα πραγματικά μοναδικό δώρο, 3 ημέρες, πριν τα 50ά του γενέθλια. Του χάρισαν το πλήρως εξοπλισμένο δεξιοτίμονο Opel Insignia Grand Sport σε λευκό χρώμα, με τον κορυφαίο κινητήρα 2.0 Direct Injection Turbo 260 ίππων, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης (AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring).

«Αγάπησα το νέο Insignia από την πρώτη στιγμή. Στη Λίβερπουλ θα λέγαμε απλά: ‘Είναι τεράστιο’» δήλωσε ο Κλοπ.

Α.Β.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές