Κορυδαλλός: Άρχισε η μεταφορά ηλικιωμένων από το γηροκομείο-κολαστήριο

Αίθουσα Σύνταξης

17 Φεβρουαρίου 2023, 11:57 πμ
Share

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής άρχισε η μεταφορά των ηλικιωμένων – τροφίμων από το γηροκομείο – κολαστήριο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Μέσα στον οίκο ευγηρίας έμεναν 35 ηλικιωμένοι οι οποίοι θα μεταφερθούν σε άλλες δομές.

Το γηροκομείο εκκενώνεται και θα βάλει λουκέτο κατόπιν εισαγγελικής εντολής και οιτρόφιμοι θα μεταφερθούν σε άλλες δομές που θα μπορούν να τους φιλοξενήσουν.

Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν πολλές καταγγελίες από τους συγγενείς των ηλικιωμένων για την κακομεταχείριση, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης αλλά και την κακοποίησή τους από το προσωπικό του γηροκομείου.

Από το πρωί βρίσκονται στο σημείο συγγενείς για να τους δουν και να τους παραλάβουν, ενώ έχουν μισθωθεί ασθενοφόρα για τη μεταφορά τους.

 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές