Κρίσιμη συνεδρίαση για πιθανό αποκλεισμό Ισραήλ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Αίθουσα Σύνταξης

22 Σεπτεμβρίου 2025, 10:25 πμ
Share

Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των ισραηλινών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, καθώς η εκτελεστική επιτροπή της UEFA πρόκειται να συνεδριάσει για να ψηφίσει υπέρ ή κατά ενός ενδεχόμενου αποκλεισμού τους. Η κρίσιμη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, σε κλίμα έντονης πίεσης λόγω των εξελίξεων στη Γάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά μέλη της UEFA εμφανίζονται να τάσσονται υπέρ του αποκλεισμού, ενώ η πίεση από διεθνείς παράγοντες και οικονομικούς υποστηρικτές της ομοσπονδίας έχει ενταθεί. Η απόφαση αναμένεται να επηρεάσει όχι μόνο τις συλλογικές ομάδες αλλά και την εθνική ομάδα του Ισραήλ, με πιθανές επιπτώσεις στις συμμετοχές τους σε μελλοντικά ευρωπαϊκά και διεθνή τουρνουά.

Παράλληλα, ορισμένες διεθνείς ποδοσφαιρικές προσωπικότητες και ομάδες έχουν εκφράσει δημόσια την ανησυχία τους για τη συμμετοχή του Ισραήλ, αναδεικνύοντας το ζήτημα σε σημαντικό θέμα αθλητικής και διπλωματικής συζήτησης.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές