Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα μας αξίζει!»

0 8

Μετά την επιβλητική νίκη στην Τούμπα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αφιέρωσε τη νίκη στον Ρούμπεν Σεμέδο που έχασε τη νονά του, ενώ έστειλε και μήνυμα για τη συνέχεια, τονίζοντας πως αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι.

Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορωνοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε.

Αυτό που μένει, είναι να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε, θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο, να αποδείξουμε σε όλους τι αξίζει αυτή η ομάδα, γιατί είναι μία ομάδα που κερδίζει παιχνίδια, παίζοντας πάρα πολύ καλά και αποδεικνύοντας συνεχώς την αξία της! Επίσης, έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε ακόμα, υπάρχουν πολλά πράγματα για να κερδίσει αυτή η ομάδα, ξεκινώντας, φυσικά, από το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον τίτλο του πρωταθλητή, γιατί τον αξίζουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και, φυσικά, έχουμε υποχρεώσεις ακόμα στο Europa League».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More