Maserati Granturismo: Θα τη δούμε και σε cabrio

Αίθουσα Σύνταξης

6 Οκτωβρίου 2022, 8:55 πμ
Share

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας Maserati Granturismo, η ιταλική εταιρία αφήνει να διαρρεύσει η πληροφορία ότι βρίσκεται στο σχεδιαστήριο για την παρουσίαση της ανοιχτής έκδοσης του σπορ GT της.

Οι φήμες θέλουν την Maserati να επαναφέρει το όνομα Grancabrio, και θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό ανοιχτό GT στην αγορά.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η έκδοση αυτή θα εφοδιάζεται με όλους τους κινητήρες που υπάρχουν στην Granturismo, τόσο με τις δύο εκδοχές της V6 όσο και με την ηλεκτρική διάταξη της Folgore με τα 751 άλογα.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το ανοιχτό αυτοκίνητό της θα είναι κάτι πραγματικά μοναδικό για την αγορά, ένα τετραθέσιο GT με εξαιρετικές επιδόσεις και την ιταλική σχεδιαστική αύρα.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά του σπορ κουπέ της Maserati, που αποσύρθηκε το 2019, η τιμή της ανοιχτής έκδοσης θα είναι ελαφρά ακριβότερη από την κουπέ.

Η παρουσίασή της αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του λανσαρίσματος της Granturismo, μέσα στο 2023.

Η μάρκα θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική από το 2030, ενώ από το 2025 θα παρουσιαστούν ηλεκτρικές εκδόσεις της Levante, Quattroporte και MC20.

 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

9:04 πμ

Κρίσιμες ώρες για 3χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Ζεφύρι

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές