Προσφυγικό: Η κυβέρνηση κάνει πίσω δια του… «παγώματος»

Αίθουσα Σύνταξης

17 Φεβρουαρίου 2020, 8:25 πμ
Share

Το «πάγωμα» της επίταξης εκτάσεων στα νησιά για τη δημιουργία των κλειστών κέντρων για μια εβδομάδα, ανακοίνωσε ο Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ μετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου και ιδίως των «γαλάζιων» στελεχών.

Όπως ανακοίνωσε  ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου   , «παγώνουν» μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου οι επιτάξεις, προκειμένου να βρεθεί… καλύτερη λύση και να υπάρξει νέος γύρος διαλόγου με τους τοπικούς φορείς.

«Βάζουμε ένα μορατόριουμ στις επιτάξεις είπε και συνέχισε «να συζητήσουμε αυτή την εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή και καταλήξουμε σε μια λύση».

«Εάν μέχρι την Παρασκευή έχουμε καταλήξει σε μια καλύτερη λύση απ’ αυτή που προτείνουμε εμείς, πολύ ευχαρίστως να εφαρμόσουμε την καλύτερη λύση» επισήμανε και υπογράμμισε «Εμείς να λύσουμε το πρόβλημα θέλουμε. Πρέπει να το λύσουμε. Δεν μπορούμε να το αφήνουμε».

Α.Μ. 

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές