Μπράβο στην Johnson & Johnson για την πρωτοβουλία με το περιοδικό δρόμου Σχεδία

OLAFios

18 Μαρτίου 2025, 8:31 πμ
Share

Οι εργαζόμενοι της Johnson & Johnson Innovative Medicine Ελλάδος συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Πωλητές για μία ώρα» στηρίζοντας το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και την αποστολή του για επανένταξη ευάλωτων συμπολιτών μας. Φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο και κρατώντας μια «Σχεδία» στα χέρια τους, συνέβαλαν σε έναν σημαντικό σκοπό: τη στήριξη συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο ιδρυτής του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», Χρήστος Αλεφάντης, δήλωσε: «Βασικός στόχος της δράσης «πωλητής για μία ώρα» του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση της κοινωνίας ενάντια στην ακραία φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Η συμμετοχή των ανθρώπων της Johnson & Johnson συνέδραμε ουσιαστικά στην επιτυχία της δράσης, πάντα με όρους κοινωνικούς. Στάθηκαν, ενεργά, στο πλευρό συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται πολύ σκληρά, ένωσαν τη δική τους φωνή τους με τις δικές μας στην μεγαλειώδη κοινή μας προσπάθεια για έναν κόσμο δίχως κοινωνικές ανισότητες, δίχως αποκλεισμούς. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας».

H Υπεύθυνη πικοινωνίας της Johnson & Johnson Innovative Medicine Ελλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου, σημείωσε: «Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε σημαντικές δράσεις όπως αυτή της «Σχεδίας», μιας πρωτοβουλίας με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, που δίνει δύναμη και προοπτική σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και η οποία αντικατοπτρίζει τη διαρκή μας δέσμευση στην εταιρική υπευθυνότητα. Μέσα από συνεργασίες και πρωτοβουλίες, η Johnson & Johnson Innovative Medicine στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, προάγοντας ίσες ευκαιρίες για όλους».

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές