Ν. Ηλιόπουλος: Αποκαλυπτική η επιστολή ΡΑΕ για τις αυξήσεις στο ρεύμα

Αίθουσα Σύνταξης

13 Οκτωβρίου 2022, 3:24 μμ
Share

“Οι τιμές στην ενέργεια αντί να περιορίζονται ανεβαίνουν. Μόνο τον Σεπτέμβριο η αύξηση στις τιμές έφτασε μέχρι και 57% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικαλούμενος την “αποκαλυπτική” επιστολή του επικεφαλής της ΡΑΕ προς τον υπουργό Ενέργειας, που δημοσιεύει σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι “έξι μήνες τώρα η κυβέρνηση επιμένει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια εις βάρος των πολιτών” και πως είναι “η μοναδική κυβέρνηση στον κόσμο που δημιούργησε μηχανισμό ελάφρυνσης, ο οποίος τελικά επιβαρύνει περισσότερο νοικοκυριά και επιχειρήσεις”. Σημειώνει ότι το αποτέλεσμα είναι “η Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της ακρίβειας πανευρωπαϊκά, όπως επιβεβαίωσε χθες και η έκθεση του Συνδέσμου Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας της ΕΕ”.

“Απέτυχαν να προστατεύσουν τους πολίτες. Πέτυχαν να προστατέψουν τα υπερκέρδη των εταιρειών. Τα αρνητικά ρεκόρ ακρίβειας που ζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, φέρουν υπογραφή Μητσοτάκη”, αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:57 πμ

Η ιστορική φανέλα του Πελέ από το Μουντιάλ του 1958 βγαίνει σε δημοπρασία με εκτίμηση άνω των 6 εκατ. δολαρίων

11:51 πμ

Νέα διοικητική σύνθεση στη Bally’s Intralot – Πρόεδρος παραμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης

11:47 πμ

Η Ευρώπη επενδύει ολοένα και περισσότερο στα drones για την Ουκρανία

11:39 πμ

Τρίτοι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές