Η εκδίκαση της υπόθεσης για το θανατηφόρο συμβάν στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής διακόπηκε εκ νέου και θα συνεχιστεί στις 27 Νοεμβρίου. Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία λόγω κωλύματος δικηγόρου της πλευράς του χειριστή του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να ορίσει νέα ημερομηνία για την έναρξη της ουσιαστικής εξέτασης των στοιχείων.
Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Γιαννιτσών παραπέμπονται τέσσερις κατηγορούμενοι: ο επιχειρηματίας που διαχειριζόταν το λούνα παρκ, η σύζυγός του, ο χειριστής του επίμαχου μηχανήματος και ο μηχανολόγος που είχε υπογράψει τον τεχνικό φάκελο λειτουργίας. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τόσο ως πράξη όσο και ως απόπειρα, είτε από κοινού είτε με συμμετοχή.
Ο ιδιοκτήτης του χώρου κρατείται προσωρινά, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αφεθεί ελεύθεροι υπό όρους.
Έξω από τα δικαστήρια, ο πατέρας του 19χρονου εξέφρασε για ακόμη μία φορά την οδύνη του και τόνισε ότι περιμένει «πλήρη δικαίωση» και αυστηρή τιμωρία για όσους ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού του.
Παράλληλα, εξελίσσεται και δεύτερη δικογραφία που αφορά πιθανές παραλείψεις δημοτικών αρχών της Κασσάνδρας, η οποία έχει ήδη μεταφερθεί για εκδίκαση τον Δεκέμβριο του 2026.




































