Νέα συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ μέχρι τα τέλη του μήνα

Αίθουσα Σύνταξης

20 Απριλίου 2018, 3:47 μμ
Share

Και νέα συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ θα υπάρξει μέχρι τα τέλη του μήνα, όπως ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γείτονος, Μίλε Μποσνιάκοφσκι, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο ονοματολογικό.

Οι Νίκος Κοτζιάς και Νίκολα Ντιμιτρόφ είχαν συναντηθεί τελευταία φορά στις 12 Απριλίου, στην Οχρίδα, αναγγέλλοντας αμέσως μετά ότι θα συνεχίσουν τις επαφές.

«Μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξει νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Είμαστε ακόμα αισιόδοξοι, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, ζητάμε και περιμένουμε να βρεθεί λύση που θα είναι αξιοπρεπής για όλους τους πολίτες» ανέφερε ο Μποσνιάκοφσκι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές