Novasports: Αθλητική πανδαισία την πρώτη βδομάδα του έτους
Καταιγιστική δράση στο γήπεδο, στο παρκέ και στο κορτ του Novasports περιμένει την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους τους συνδρομητές της Nova!
Με διπλή αγωνιστική στην Super League και τους αγώνες Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης – Λαμία, ΠΑΟΚ – Άρης (16η αγωνιστική) και Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος – Ιωνικός και Άρης – Αστέρας Τρίπολης (17η αγωνιστική), με τις ελληνικές «μάχες» στην EuroLeague Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο, εμβόλιμη Premier League με τα ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ – Νιουκάστλ και LaLiga Santander με τοντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα!
Στο πρωτάθλημα της Super League η δράση συνεχίζεται non stop με διπλή αγωνιστική. Αρχικά για την 16 η αγωνιστική οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (3/1, 17:00), ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (3/1, 20:00), Αστέρας Τρίπολης Λαμία (4/1, 17:00) και το “El Clasico» της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης (4/1, 20:00). Η συνέχεια είναι με την 17 η αγωνιστική και τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (7/1, 17:30), Ατρόμητος – Ιωνικός (8/1, 17:00) και Άρης – Αστέρας Τρίπολης (8/1, 19:00) με τους αγώνες να πλαισιώνονται από τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς και το «Novasports Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.
Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague, το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός (5/1, 21:30) και Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο (6/1, 21:00), η δημοσιογραφική ομάδα των «Playmakers», με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη και τον coach Φώτη Κατσικάρη στην ανάλυση θα μεταφέρει τα πάντα με ρεπορτάζ και εκλεκτούς καλεσμένους.
Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν συναρπαστικό θέαμα από το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA με τους αγώνες Syracuse – Louisville (4/1, 02:00), Duke NC State (5/1, 02:00), Clemson-Pittsburgh (7/1, 23:00)
Στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που απολαμβάνουν οι συνδρομητές στο γήπεδο του Novasports, η Premier League συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική (19 η ) και όλα τα βλέμματα πέφτουν στο ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (5/1, 22:00), αλλά και στο μεγάλο παιχνίδι κορυφής Άρσεναλ – Νιουκαστλ (3/1, 21:45). Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν όλους τους αγώνες, το αφιερωμένο κανάλι Novasports Premier League αλλά και τις εκπομπές που τους πλαισιώνουν. Το «Premier League Kick off» με όλα τα νέα πριν τη σέντρα της αγωνιστικής αλλά και το « Premier League The Show » με την ανασκόπηση και τα στιγμιότυπα των αγώνων, τις καλύτερες στιγμές, τα γκολ και την ανάλυση του Σαββατοκύριακου. Στην παρουσίαση των δύο εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.
Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα απολαύσουν ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (8/1, 22:00) αλλά και τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης (7/1, 17:15) για την ισπανική LaLiga Santander, ενώ αγωνιστική δράση έχουμε στην Ολλανδία και στο Βέλγιο με αμφίρροπες αναμετρήσεις για Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα.
Οι λάτρεις του τένις έχουν κι αυτοί την τιμητική τους στο Novasports, με τα τουρνουά WTA 500 Adelaide International 1 & WTA 250 ASB Classic, Auckland και τις τελικές φάσεις. Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.