Οπαδοί Γιουβέντους: “Ανιέλι πέθανε”

Αίθουσα Σύνταξης

13 Ιανουαρίου 2022, 11:47 πμ
Share

Η κόντρα ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι,ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τους πρώτους να αναρτούν πανό στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας με το οποίο εύχονται τον θάνατο του προέδρου της ”Μεγάλης Κυρίας”.

Στο πανό συγκεκριμένα έγραφαν «Ανιέλι πέθανε», σε μια χρονική συγκυρία που ο διοικητικός ηγέτης των «μπιανκονέρι» νοσεί από κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργή των οργανωμένων με τον Ανιέλι δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά με εξωγηπεδικά ζητήματα που χρονολογούνται από το 2019, όταν η Αστυνομία συνέλαβε 12 οπαδούς με την κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος, για βία και για υποθέσεις εκβιασμών σε πωλήσεις εισιτηρίων.

Λ.Σ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές