Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου, μετά τα όσα κατέθεσε χτες στο δικαστήριο για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Oι οπαδοί του τριφυλλιού θεωρούν ότι ο Γ. Αλαφούζος λειτούργησε όχι ως μάρτυρας κατηγορίας, αλλά μάρτυρας υπεράσπισης του Ολυμπιακού. «καταπίνοντας» όσα είχε πει πριν μερικά χρόνια, όταν είχε κηρύξει τον ανένδοτο κατά της πειραϊκής ΠΑΕ.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα όσα γράφονται κατά του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ είναι απερίγραπτα, και σε κάθε περίπτωση δεν είναι τα μόνα.
Χαρακτηριστικό της ενόχλησής τους, το πανό που ανέβασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με αποδέκτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την κατάθεση του στην δίκη της «Συμμορίας των 28», το περιεχόμενο του οποίου είναι:
«Στην εγκληματική οργάνωση έδωσε ασυλία, π@υλο από τον ΠΑΟ αυτό είναι προδοσία», ανέφερε το μήνυμα στο πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού, που δείχνει την μεγάλη ενόχληση που υπάρχει για τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.
Και μερικές από τις χαρακτηριστικές (και μη μηνύσιμες) αναρτήσεις εναντίον του Αλαφούζου:
– Με την ανάκρουση του ύμνου του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου στη δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο.
– Στη δίκη για τα στημένα ξεχώρισε η κατάθεση του σημαντικότερου μάρτυρα υπεράσπισης, Γιάννη Αλαφούζου.
– O Ολυμπιακός ευχαριστεί τον σύντροφο Γιάννη Αλαφούζο για την πολύτιμη βοήθειά του.
Κέρδισε την μισή ταινιοθήκη του MEGA με το σπαθί του.
– Αν ο Αλαφούζος έπαιρνε ένα ευρώ από κάθε βρισίδι που τρώει θα είχε φέρει το Μέσι.
– Ουρές λέει για το Σεφερλή, ενώ μπορούν κάλλιστα να πεθάνουν στο γέλιο διαβάζοντας την κατάθεση του Αλαφούζου για τα στημένα του Μαρινάκη.
– Μόνο το “έτσι γαμ@ει ο Πειραιάς” δεν είπε στην κατάθεσή του για τα στημένα ο Γιάννης Αλαφούζος.




































