Π. Λαφαζάνης: Διασωληνωμένη και κλινικά νεκρή η κυβέρνηση

Αίθουσα Σύνταξης

29 Ιουλίου 2018, 9:55 πμ
Share

Ευθύνες στην κυβέρνηση αλλά και στη ΝΔ επέρριψε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το Ναύπλιο όπου συνοδευόμενος από στελέχη της ΛΑΕ πραγματοποιεί περιοδεία.

 

Σε γραπτή του ανακοίνωση τονίζει: «Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει πομπωδώς, με ντεκόρ το υπουργικό συμβούλιο, την πολιτική ευθύνη της πρωτοφανούς τραγωδίας στο Μάτι, πραγματοποιήθηκε ως ύστατο καταφύγιο και ως απεγνωσμένη κίνηση, μήπως περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί. Και κυρίως για να αποφύγει τη μαζική παραίτηση υπουργών του και του ιδίου. Ο Αλέξης Τσίπρας «έστριψε δια του αρραβώνος» αλλά η στροφή του χτύπησε σε τοίχο».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ σημείωσε: «Από εδώ κι εμπρός τόσο οι αποκαλύψεις για τις ευθύνες της τραγωδίας, όσο και οι εξελίξεις με την κυβέρνηση και οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή είναι ραγδαίες και θα λάβουν διαστάσεις χιονοστιβάδας. Η τραγωδία στο Μάτι ξεχείλισε το ποτήρι της ανικανότητας και της παχυδερμίας, μιας βαθιά μεταλλαγμένης κυβέρνησης, που έχει παραδοθεί σε ξένα κέντρα και έχει αποδεχθεί και συμβιβαστεί με όλα όσα έχουν διαλύσει και καταστρέψει τη χώρα. Μετά το Μάτι, αυτή η κυβέρνηση τελειώνει και πνέει τα λοίσθια, αν δεν έχει τελειώσει. Είναι μια κυβέρνηση διασωληνωμένη και κλινικά νεκρή».

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές