Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη η γυναίκα με το καροτσάκι

Αίθουσα Σύνταξης

1 Αυγούστου 2025, 10:19 πμ
Share

Η γυναίκα που καταγράφηκε σε βίντεο με καροτσάκι και δύο παιδιά στο Παλαιό Φάληρο προσήχθη από τις Αρχές και αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση του νεκρού κοριτσιού στην παραλία Έδεμ.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν στα Πατήσια και την προσήγαγαν όταν βγήκε από πολυκατοικία μαζί με δύο ανήλικα παιδιά. Το καροτσάκι που κρατούσε σε βίντεο το προηγούμενο βράδυ παραμένει άφαντο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το παιδί στο καροτσάκι φορούσε τα ίδια ρούχα με το νεκρό κοριτσάκι που βρέθηκε στην παραλία. Η γυναίκα φέρεται να το άφησε σε πάρκο στις 2 τα ξημερώματα και να έφυγε με ταξί.

Η νεκροψία έδειξε πνιγμό περίπου 30 ώρες πριν από την ανεύρεση της σορού, όμως η διάβρωση στο δέρμα δείχνει παραμονή στο νερό μόνο 1–2 ώρες, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Οι Αρχές θεωρούν πιθανό το παιδί να ήταν ήδη νεκρό όταν φτάνει με τη γυναίκα στο περίπτερο.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές