ΠΑΟΚ – ΑΕΚ παίζουν σήμερα. Και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Προτελευταία αγωνιστική. Ισοβαθμούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, αλλά στην ισοβαθμία κερδίζουν οι Σαλονικιοί.
Μάλιστα. Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Σοβαρό. Τι θα κάνει η ΑΕΚ του ευ αγωνίζεσθαι του Μάριου Ηλιόπουλου; Θα παίξει ως πρωταθλήτρια και ο μήνας έχει εννιά ή θα το χτυπήσει το παιχνίδι να το κερδίσει; Ο Ηλιόπουλος παίζει σήμερα, δεν παίζει η ΑΕΚ. Αυτό με το ευ αγωνίζεσθαι που το επικαλείται συνεχώς, να το δούμε σήμερα.
Αν δεις καμιά ΑΕΚ λες και μόλις γύρισε από τα μπουζούκια με τη Ζόζεφιν, και χάσει με κάτω τα χέρια και ανοικτά τα πόδια, πάει να πει ότι ο Μάριος έλεγε μπαρούφες για να τσιμπήσει ο κόσμος ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική καθαρή ομάδα. Θα το δούμε. Εγώ δεν σου λέω ότι η ΑΕΚ θα κάτσει να χάσει.
Και επειδή ο Ηλιόπουλος είναι πάντα με τον σταυρό στο χέρι και πάντα ανάβει κεράκι στον πολιούχο άγιο Κωνσταντίνο στη Νέα Μάκρη κάθε Κυριακή, ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει να κάνει μια δήλωση ότι εμείς δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και θα πάμε στην Τούμπα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Και δεν δίνουμε δεκάρα αν θα εξυπηρετηθεί ο Ολυμπιακός από αυτή τη νίκη μας. Εμείς είμαστε ΑΕΚ και είμαστε καθαρή ομάδα.
Για να μην αδιαφορήσουν και οι παίκτες δηλαδή και σκέφτονται τα μπάνια στη Μύκονο.






































