ΠΑΟΚ: Έφτυσε αίμα, αλλά πέρασε

Αίθουσα Σύνταξης

25 Φεβρουαρίου 2022, 8:05 πμ
Share

Μετά κόπων και βασάνων, η ομάδα του Λουτσέσκου ξεπέρασε -έστω και στα πέναλτι- το εμπόδιο του… χωριού από τη Δανία και συνεχίζει στο Conference League.

Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος τα κατάφερε και έτσι θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου που συνεχίζει στην Ευρώπη.

Αν και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ πρόκρισης στο ημίχρονο (2-0 με γκολ των Ζίβκοβιτς και Βιεϊρίνια), ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να δεχθεί γκολ από τη Μίντιλαντ λίγο πριν το φινάλε, με τους Δανούς να στέλνουν το ματς στην παράταση.

Τίποτα δεν άλλαξε στον έξτρα χρόνο και η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 5-3 και να περνάει στην επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με κάποια από τις οκτώ ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Conference League και αυτές είναι οι: ΛΑΣΚ Λιντς, Γάνδη, Ρόμα, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν και Βασιλεία.

Π.Π.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές