ΠΑΟΚ για Μαντί Καμαρά

Αίθουσα Σύνταξης

3 Ιουνίου 2024, 10:09 πμ
Share

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά θεωρώντας πως μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ (την απόκτηση του οποίου ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα) μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με δύο διαφορετικού τύπου χαφ.

Έτσι, το όνομα του Αφρικανού μέσου, που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσίευματα του Τύπου, χωρίς πάντως να θεωρείται μια εύκολη υπόθεση με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλλία.

Ισχυρό όπλο των «ασπρόμαυρων» στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων αποτελεί η προοπτική συμμετοχής στο νέο Champions League κάτι που βλέπει με θετικό μάτι και ο Μαντί Καμαρά, που μέτρησε 210 συμμετοχές με 20 γκολ και 14 ασίστ στα πέντε χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Αφρικανός μέσος με καταγωγή από τη Γουινέα αποκτήθηκε το 2018 από τον Ολυμπιακό, ήρθε με ελάχιστα χρήματα από την Αζαξιό και πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) και ένα κύπελλο (2020) με τους Πειραιώτες.

Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πιάσει στους «τζιαλορόσι» (21 συμ.) και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», απ’ τους οποίους μένει ελεύθερος.

Φέτος είχε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και μετά το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό, έμεινε εκτός ομάδας, καθώς θεωρήθηκε «ξένο σώμα» για τον σύλλογο.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:09 μμ

Νίκος Χαρδαλιάς: Γεύμα εφ’ όλης της ύλης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της Ιεράς Συνόδου

8:34 μμ

Tesla: Το «brand» Έλον Μασκ την εκθέτει σε κινδύνους

8:00 μμ

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει βιβλίο για το Predator

7:45 μμ

Ο Λανουά έμεινε γιατί κάτι χρωστάει

7:33 μμ

Amazon: Το στοίχημα της AI απέναντι σε Microsoft και Google

7:15 μμ

Η «Θεοπούλα» στο πλευρό του Τσίπρα

7:02 μμ

Ο Βορίδης σε ρόλο… ιππικού για τον Μητσοτάκη

6:45 μμ

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Όταν στριμώχνεται, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος

6:32 μμ

TikTok: Στρατηγική επιβίωσης απέναντι στις πολιτικές πιέσεις

6:16 μμ

Στημένο; Ε, και;

6:01 μμ

Πανελλαδική έρευνα REMAX Ελλάς: Τι ακίνητα επέλεξαν οι αγοραστές το 2025

5:45 μμ

Ντόναλντ Τραμπ: Προσπαθεί να διασωθεί μέσω Βανς – Ρούμπιο

5:43 μμ

Αγρότες: Τα 160 εκατ. του Σχοινά και οι πληρωμές που δεν έρχονται ποτέ

5:36 μμ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες έφεραν διόρθωση, αλλά οι 2.400 μονάδες παραμένουν στο στόχαστρο

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές