Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο 1ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του “τριφυλλιού”.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Τώρα ήρθε η σειρά του Παναθηναϊκού να τιμήσει τον ιστορικό παράγοντα, που πριν από μερικούς μήνες έφυγε από την ζωή. Το 1ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του “τριφυλλιού” ανοίγει την αυλαία του σήμερα (27/9) και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα!
Παναθηναϊκός, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, με τους “πράσινους” να έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον κόσμο και όλη την παναθηναϊκή οικογένεια να αναμένεται να είναι σήμερα ενωμένη και αδιαίρετη, καθώς το παρών στο γήπεδο θα δώσουν μεταξύ άλλων η ομάδα ποδοσφαίου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και πλειάδα παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου.
Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι στις 18:30. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου προς τιμή του στην οροφή του ΟΑΚΑ στις 20:30. Κατόπιν, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της βραδιάς, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Χίμκι στις 21:15.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ
21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Τελικός
*Το τουρνουά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4
Δ.Δ.






































