Σε δεύτερο πλάνο φαίνεται να βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας στη Ρόμα, λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην Ιταλία ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μπακ δεν έχει βρει τον αγωνιστικό χώρο που επιθυμούσε, γεγονός που φέρνει ξανά στο τραπέζι το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης.
Με περιορισμένες παρουσίες και μικρή συμμετοχή στο βασικό σχήμα, η παρουσία του στους «τζιαλορόσι» δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στον Ιανουάριο να ολοκληρωθεί νωρίτερα ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην Αγγλία.
Τυχόν αλλαγές στο ρόστερ της Ρόμα θα μπορούσαν να επηρεάσουν συνολικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες κινήσεις.
Ο Τσιμίκας, πάντως, παραμένει παίκτης με εμπειρία υψηλού επιπέδου, έχοντας σημαντική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στη Λίβερπουλ και συμμετοχή σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.





































