Στις φυλακές Κορυδαλλού η Ειρήνη Μουρτζούκου

Αίθουσα Σύνταξης

14 Ιουλίου 2025, 12:30 μμ
Share

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, μετά την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να κριθεί προσωρινά κρατούμενη. Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τη συμμετοχή της σε ανθρωποκτονίες δύο βρεφών της, ενός ακόμα βρέφους φίλης της, καθώς και για απόπειρα δολοφονίας στενού της προσώπου.

Η μεταγωγή της έγινε από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από την περασμένη εβδομάδα. Κατά την έξοδό της, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, επικράτησε ένταση από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και την αποδοκίμασαν έντονα.

Η Μουρτζούκου οδηγήθηκε σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό, στην ίδια πτέρυγα με άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά ανηλίκων, ανάμεσά τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μητέρα του μικρού Άγγελου από την Κρήτη.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές