fbpx

Στο δρόμο οι μαθητές για το δυστύχημα

0 76

Στις 12:00 είχαν προγραμματίσει οι μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι πορεία διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη.

Με πανό που γράφουν «τα κέρδη τους, οι νεκροί μας» και κρατώντας λευκά και μαύρα μπαλόνια, πλήθος μαθητών και φοιτητών βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τους ανθρώπους που χάθηκαν στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από τα Προπύλαια με πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Έξω από τη Βουλή, πραγματοποιήθηκε σιωπηλή, καθιστική διαμαρτυρία, κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Πριν από λίγη ώρα η πορεία έφτασε έξω από τα αστυνομοκρατούμενα γραφεία της Hellenic Train, όπου με μεγάλα κόκκινα γράμματα έγραψαν στα τζάμια τη λέξη “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”.

Οι μαθητές έχουν βγει στους δρόμους και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ το γύρω το διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες όπου οι μαθητές σχηματίζουν με τις σχολικές τους τσάντες μηνύματα στα προαύλια των σχολείων τους.

Νεφέλη Αλωνιάτη

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More