fbpx

Τίτλοι τέλους στη… βασιλεία Μητσοτάκη

0 651

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί βαρίδι όχι μόνο για τον τόπο, αλλά και για τους χορηγούς του. Αυτούς που τον μετέτρεψαν από Κούλη σε Κυριάκο, αυτούς που τον έφεραν στην εξουσία και τον διατηρούν εκεί εδώ και μία 2ετία.

Ο ελιτίστικος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ο πρωθυπουργός, προκαλεί, πλέον, απέχθεια στους Έλληνες πολίτες. Και όσοι φρόντισαν να τον κάνουν έναν νέο Σημίτη, ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι το δημιούργημά τους θα τους προκαλούσε τόσα προβλήματα.

Υπάλληλος της ελίτ ήταν και ο Σημίτης. Αλλά δεν προκαλούσε με τον τρόπο που ζούσε, η κυρία Δάφνη δεν είχε off shore εταιρίες και για μία επίσκεψή του σε κάποια περιοχή της χώρας ο αρχιερέας της διαπλοκής δεν χρέωνε το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή τον ελληνικό λαό, με 21.000 ευρώ.

Ούτε κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο άλλαζε παραλία για να κάνει τα μπάνια του, χρησιμοποιώντας ενίοτε τα σκάφη του λιμενικού, τα ελικόπτερα του στρατού ή φίλων του χορηγών κι όλα αυτά ενώ ο τόπος καίγεται. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Όλα αυτά τα κάνει ο Μητσοτάκης. Ο Σημίτης κρατούσε τα προσχήματα και δεν… καρφωνόταν.

Και το χειρότερο είναι ότι πλέον ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ούτε και τα φιλικά ΜΜΕ προς αυτόν μπορούν πλέον να τον καλύψουν.

Και τι να πουν δηλαδή;

Ότι πριν λίγες μέρες δήλωνε στην Bild ότι «Ιούλιο και Αύγουστο τα πράγματα θα θυμίζουν πολύ ένα φυσιολογικό καλοκαίρι», και η Μύκονος έχει κλείσει ενώ παίρνουν σειρά και άλλα νησιά;

Ενδεικτικό του ότι πλέον ο φιλοκυβερνητικός Τύπος αποφεύγει να έχει στο προσκήνιο τον πρωθυπουργό είναι το γεγονός ότι στις κυριακάτικες εφημερίδες δεν υπήρξε ούτε μία αναφορά στο πρόσωπό του -όταν το προηγούμενο διάστημα η φωτογραφία του και οι… επιδόσεις του κυριαρχούσαν. Εκτός του Documento, που για μία ακόμη φορά έβγαλε στη σέντρα τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως με τον Μητσοτάκη, η ελίτ που ορέγεται τα δεκάδες δισεκατομμύρια από το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε., βλέπει πως μπαίνει σε μπελάδες οι οποίοι μπορούν να αποβούν μοιραίοι στους σχεδιασμούς της.

Γι’ αυτό και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κατά το φθινόπωρο, όταν το 4ο κύμα του κορονοϊού θα έχει χτυπήσει για τα καλά, η οικονομία θα βρίσκεται στα βράχια και το καλοκαίρι της ραστώνης θα έχει παρέλθει, να γίνει κίνηση για την απομάκρυνσή του.

Δεν τραβάει το παλληκάρι.

Και αυτό φωνάζει από πολύ μακριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More