Το efood και η Κωτσόβολος δημιουργούν μια νέα εμπειρία αγορών.

Αίθουσα Σύνταξης

6 Οκτωβρίου 2025, 11:30 πμ
Share

Το efood και η Κωτσόβολος ξεκίνησαν, πριν μερικούς μήνες, μια συνεργασία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του efood να αποκτούν προϊόντα τεχνολογίας, μικροσυσκευές και είδη καθημερινής χρήσης σε μόλις 40’ με 50’, με παράδοση απευθείας στην πόρτα τους.

Μέσω του δικτύου των 59 καταστημάτων Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα, τα οποία λειτουργούν ως τοπικά microhubs, οι παραγγελίες εξυπηρετούνται σε πραγματικό χρόνο και παραδίδονται άμεσα και γρήγορα από τον στόλο διανομής του efood. Ξεκινώντας από την Αθήνα, η υπηρεσία express παράδοσης προϊόντων τεχνολογίας και μικροσυσκευών έχει ήδη επεκταθεί σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, τα Ιωάννινα, τα Χανιά, τον Βόλο, την Καλαμάτα, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τις Σέρρες, το Αγρίνιο, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Λαμία, την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα και πολλές ακόμη.

Οι χρήστες του efood έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 2.500 κωδικούς των καταστημάτων Κωτσόβολος στις ίδιες τιμές που ισχύουν στα φυσικά σημεία πώλησης, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες αλλά και πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις με μικροσυσκευές, φορτιστές, καφετιέρες, smart gadgets και περιφερειακά. Στην ευρεία συλλογή προστίθενται πλέον και τα νέα προϊόντα Apple, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τα αποκτούν πρώτοι, με άμεση παράδοση και απόλυτη ευκολία. Η υπηρεσία express, με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10,00€, λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-20:40 και τα Σάββατα, 09:00-19:40, ενώ εξυπηρετεί, ορισμένες Κυριακές κατά τις οποίες τα καταστήματα Κωτσόβολος παραμένουν ανοιχτά.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, το efood και η Κωτσόβολος επαναπροσδιορίζουν την έννοια της άμεσης εξυπηρέτησης, απαντώντας στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορη πρόσβαση σε προϊόντα τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

11:26 πμ

Επιστρέφουν οι αγοραστές στον χρυσό μετά την πρόσφατη διόρθωση

11:11 πμ

Χάρης Δούκας: «Η κλιματική κρίση απαιτεί να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους και να εμπιστευτούμε την επιστήμη»

11:03 πμ

Σέιχ Σου: Μεγάλο έργο υπογειοποίησης γραμμών, άνω των 8 εκατ. ευρώ, από τον ΔΕΔΔΗΕ

10:50 πμ

Βελτιωμένο κλίμα στις αγορές μετά την πίεση της Τετάρτης

10:43 πμ

Τέλος σε πολύωρη ομηρία στην Καλιφόρνια – Νεκρός ο ένοπλος δράστης

10:30 πμ

Ισχυρό ξεκίνημα για την Allwyn το 2026 με αύξηση εσόδων και κερδοφορίας

10:24 πμ

Αυτοκίνητο στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά

10:10 πμ

Καλό ή κακό;

10:01 πμ

Τεστ χαρακτήρα για την Εθνική απέναντι στη Σουηδία

9:57 πμ

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει νέο σκάνδαλο επιδοτήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

9:43 πμ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ Ουκρανία και Μολδαβία

9:36 πμ

Ποιος αμφισβητεί ακόμη τον Φλορεντίνο Πέρεθ;

9:23 πμ

AVAX: Άνοδος 17,3% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Στα 10,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

9:16 πμ

Ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αττικής

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές