Με το βλέμμα στη Σύνοδο (upd)

1Voice.gr

27 Ιουνίου 2012, 12:00 πμ
Share

Ανοδικά κινείται το χρηματιστήριο της Αθήνας, έπειτα από μία μικρή σε διάρκεια ενδοσυνεδριακή διόρθωση, με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής. Ανοδικά κινείται το χρηματιστήριο της Αθήνας, έπειτα από μία μικρή σε διάρκεια ενδοσυνεδριακή διόρθωση, με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

Λίγο μετά τις 3 μ.μ., ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 582,93 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 1,23%.

Ο 20άρης σημείωσε σημαντικά κέρδη (1,57%) και βρισκόταν στις 215 μονάδες, ενώ ο 40άρης ενισχυόταν κατά 0,32%, στην περιοχή των 606 μονάδων.

Από τις μετοχές που έχουν διαπραγματευτεί, οι 59 σημειώνουν άνοδο, οι 34 υποχωρούν και οι τιμές 21 τίτλων παραμένουν αμετάβλητες.

Ο τζίρος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, κοντά στα 23,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές