fbpx

Vivartia: Στοχεύει στον τουρισμό με 15 ανανεωμένα σημεία πώλησης

0

Η έναρξη του τουρισμού δίνει την ευκαιρία στη Vivartia να αναπτύξει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων, το οποίο αφορά στη δημιουργία νέων σημείων σε τρία ανακαινισμένα αεροδρόμια της Fraport, καθώς και στους δύο ανανεωμένους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της περιοχής του Σχηματαρίου.

 

Μάλιστα, εκτός από τα γνωστά σήματα του ομίλου, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση αρκετών νέων concepts. Από προτάσεις mainstream καφέ και trendy snacking, μέχρι πολυτελή εστιατόρια και ατμοσφαιρικά μπαρ, ενώ τα concepts σχεδιάζονται από τους ειδικούς σύμφωνα με το προφίλ των επισκεπτών του κάθε χώρου, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και εύρος προϊοντικών κατηγοριών ώστε να καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων σημείων του Ομίλου στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Μυκόνου.

 

Στο νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ο ομιλος θα λειτουργήσει – επιπλέον των υφιστάμενων – 5 διαφορετικά concepts, καθώς εκτός από το γνωστό Flocafé Espresso Room, παρουσιάζει το νέο Pasteria del Mondo, μια διαφορετική εκδοχή αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας, η οποία εκτός από τις κλασικές προτάσεις περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνταγές με βάση το κρέας, καθώς και μια πλήρη λίστα κρασιών με Ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

 

Επιπλέον, στο νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» φτάνει το ιταλικό Bistro dei Cavalieri μετά από μια επιτυχημένη πορεία στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Μυκόνου. Η γκάμα των σημείων συμπληρώνεται από τα νέα concepts Fabrica και Seed & Nutsτα οποία προσφέρουν αγαπημένες bakery συνταγές και υγιεινά snacks αντίστοιχα.

 

Την ίδια στιγμή, εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες και στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, όπου έχει σχεδιάσει το νέο luxury resto-bar El Pelicano, με μια ευρεία γκάμα, από trendy snacks με τοπικά υλικά μέχρι ιδιαίτερες γεύσεις sushi, πρωτότυπα cocktails, καθώς και μια αξιόλογη λίστα Ελληνικών κρασιών.

 

Παράλληλα, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης παρουσιάζονται δύο νέα concepts: το μοντέρνο resto-bar Bonheur και το ατμοσφαιρικό και πολυτελές cocktail restaurant Caldera, το οποίο μας μεταφέρει τη μαγική αίσθηση του ηφαιστείου.

 

Εξάλλου, σημαντική είναι η αναβάθμιση και των δύο Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Νέας Οδού στην περιοχή του Σχηματαρίου, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση.

Ειδικότερα, στο ρεύμα προς Λαμία, ο σταθμός φιλοξενεί ένα πλήρως ανακαινισμένο everest, το concept Ελληνικής κουζίνας Herbs & Olives και το ιταλικό concept snacking & καφέ Forno Luca το οποίο ο Όμιλος έχει ήδη τοποθετήσει σε κάποια αεροδρόμια με μεγάλη επιτυχία, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα, στον σταθμό που αναμένεται να λειτουργήσει ξανά εντός του Ιουνίου, θα μπορεί κανείς να βρει ένα εντελώς καινούριο Goodys Burger House και τη νέα πρόταση του Ομίλου στην κατηγορία boulangerie, το Grain de Blé. 

 

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra