7,5 εκατομμύρια για τα κωλοδάκτυλα

Μαύρη Λίστα

26 Ιουνίου 2025, 8:00 πμ
Share

Αυτός ο τόπος. Έχει την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία που του αξίζει.

Χέρι-χέρι πάνε, όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης, οι απίθανοι πολιτικοί και οι απίστευτοι επιχειρηματίες.

Ο Γιαννακόπουλος που θα έφευγε από την Ευρωλίγκα για να πάει στο … NBA Europe, θέλει να διοργανώσει στην έδρα του, στο ΟΑΚΑ, το Final-4 του 2026. Ο Γιαννακόπουλος με τα κωλοδάχτυλα στο Αμπού Ντάμπι. Αυτός που ρεζίλεψε την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη. Ο Γιαννακόπουλος που κόντεψε να αιματοκυλίσει το ΣΕΦ και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Γιαννακόπουλος που ειρωνευόταν τον Μητσοτάκη και του έλεγε να κάνει την απονομή του Πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό. Αυτός, λοιπόν, έβαλε μπροστά τον Μητσοτάκη για να πάρει από τον Μποντιρόγκα το Final-4 του 2026.

Και έρχεται ο Βρούτσης, η σπουδαία αυτή μορφή της κυβέρνησης, και μας λέει ναι, να πάρει την διοργάνωση ο τύπος που συναντούσε πριν μερικές εβδομάδες για να τον παρακαλέσει να γίνει φρόνιμο παιδί.

Α, και το άλλο. Το οικονομικό. Ο Βρούτσης φυσικά δεν θα πληρώσει από την τσέπη του το Final-4. Ούτε ο Μητσοτάκης. Αλλά, ούτε ο Γιαννακόπουλος. Τα 7,5 εκατομμύρια θα τα πληρώσουμε εμείς – οι φορολογούμενοι – που αναγκαζόμαστε σε αυτή τη γελοία χώρα να υπομένουμε τους Βασιλακογιαννακόπουλους και τους Βρούτσηδες.

Μοιραίοι όλοι μας.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

3:51 μμ

Χανιά: Μηδενισμός μαθητή για σκονάκι

3:45 μμ

Ποτέ πια το όνομα του Γουόκαπ

3:30 μμ

Πιέσεις στις τράπεζες, αντοχές σε επιλεγμένα blue chips

3:23 μμ

Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε ομάδα διαρρηκτών – Δύο συλλήψεις

3:15 μμ

Άγιος Δημήτριος: Φορτισμένη η κατάθεση του πατέρα του 27χρονου

3:12 μμ

Alpha Bank: Στρατηγική συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης

3:07 μμ

COSMOTE TELEKOM: Δυναμική παρουσία στα Panathēnea 2026

3:01 μμ

 ΙΝΚΑ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι καταγγελίες για τα funds

2:46 μμ

Τραμπ: «Μπορεί να βρεθεί σύντομα λύση με το Ιράν»

2:33 μμ

Κόντε: Έριξε τίτλους και αποχωρεί από τη Νάπολι

2:28 μμ

Στο 1,14% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Μάιο

2:14 μμ

Ο όμιλος CSG εξασφαλίζει συμβόλαια για πυροκροτητές πυρομαχικών αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από δύο κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ

2:00 μμ

Ισχυρές πιέσεις στα κρυπτονομίσματα – Κάτω από τα 66.000 δολάρια το Bitcoin

1:56 μμ

Φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος: Πέθανε ο Άγγελος Αντωνόπουλος

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές