ΕΣΗΕΑ: Φωνάζει για τον νεοναζί δημοσιογράφο

Νίκος Μανεσιώτης

25 Μαΐου 2021, 10:06 πμ
Share

Φοβερό σωματείο η Ένωση Συντακτών. Όταν εγώ αποκάλυψα την απειλή κατά της ζωής μου από κάποιον… Νορβηγό εκ μέρους της διευθύντριας της ΕΛΤΟΝ Χημικά, η ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στην Voice.

Ούτε απαίτησε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, από τους εισαγγελείς, από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να προστατέψουν τους εργαζόμενους της Voice από τον εκβιαστή, υβριστή και συκοφάντη -την ταυτότητα του εγώ την έχω αποκαλύψει με επίσημη κατάθεση μου στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος- αλλά κανείς δεν τον έπιασε. Ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Όλα αυτά χωρίς καλά, καλά να έχει σαραντίσει ο Γιώργος Καιραβάζ.

Την ώρα που αδιαφορεί για τα μέλη της, έρχεται η ΕΣΗΕΑ “να ενώσει την φωνή της με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων  καταγγέλλοντας την σύλληψη” ενός νεοναζί. Ενός “παπαγάλου” της “δημοσιογραφίας” που τα παίρνει επισήμως από Πολωνούς, Λιθουανούς και Τσέχους. Για να έχει τα πιστεύω που έχει στην δική του πατρίδα.

Τα δικά μας πιστεύω φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν στην ΕΣΗΕΑ. Καληνύχτα σας, συνάδελφοι, και καλά μυαλά. Που το δεν το βλέπω.

Δείτε συχνότερα άρθρα από την 1VOICE στην αναζήτηση
Προσθήκη 1voice.gr on Google

VOICE Στήλες

ροή Ειδήσεων

12:58 μμ

ΕΑΕΕ: Η ασφαλιστική αγορά σε τροχιά ανθεκτικότητας απέναντι στις νέες προκλήσεις

12:46 μμ

Νέα ουκρανική επίθεση με drones στην Αγία Πετρούπολη

12:42 μμ

Απογειώθηκαν τα μεγέθη της INTRACOM DEFENSE το 2025

12:38 μμ

Metlen: Στις 16 Ιουλίου η πληρωμή του μερίσματος

12:26 μμ

Καθαρισμός οικοπέδων: Στις 15 Ιουνίου η προθεσμία για ιδιοκτήτες

12:12 μμ

Υποχώρησε ο χρυσός εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων

12:03 μμ

Στα €58 η τιμή-στόχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Νέα αναβάθμιση από Santander

11:55 πμ

Η Εθνική Factors, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγει την πλέον αξιόπιστη λύση EDI της ENTERSOFTONE IMPACT

11:46 πμ

Ε.Ε. και Κίνα: Στο τραπέζι νέα εμπορικά μέτρα

11:34 πμ

Ο Κένι Νταλγκλίς δίνει μάχη με τον καρκίνο

11:22 πμ

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μαντζουράνης

11:11 πμ

Έρχεται η ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί

11:07 πμ

Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή φέρνουν νέα άνοδο στις τιμές του πετρελαίου

10:53 πμ

Τρέμουν την επάνοδο Σαμαρά και το δείχνουν

VOICE Επικαιρότητα

VOICE Επιχειρήσεις

VOICE Αγορές